NASZA KADRA

Rafał Sudoł
RAFAŁ – Technik masażysta z uprawnieniami medycznymi. Absolwent najlepszej w Polsce, krakowskiej szkoły masażu. W czasie swojej kariery odbył wiele kursów podnoszących kwalifikacje. Specjalizuje się w masażu głębokimi. Posiada szeroką wiedzę w zakresie leczenia urazów, dzięki czemu pomógł już setkom osób. Kompleksowo prowadzi swoich pacjentów aż do ich pełnej sprawności.

LINDA-ROJEWSKA

LINDA – Technik masażysta z uprawnieniami medycznymi. Specjalizuje się w drenażu limfatycznym i technikach relaksacyjnych. Pomaga także małym pacjentom wykonując masaż shantala (dla niemowląt) i klasyczny dla małych dzieci.

ewa-refleksolog

EWA – Dyplomowana refleksolog specjalizująca się w leczniczym masażu stóp. Ukończyła także kursy masaży orientalnych w renomowanej Akademii Masażu Karuna. Dysponuje ponadto szeroką wiedzą z zakresu innych metod terapeutycznych, włączając w to ćwiczenia ruchowe na bazie jogi i medytację. Posiada tytuł mistrzowski Reiki Usui i duże doświadczenie w pracy z ludźmi. Bardzo otwarta i ciepła, cieszy się sympatią wśród pacjentów.