Karty Podarunkowe

Pakiety

Brak pomysłu na prezent? Podaruj bliskim kartę na dowolny masaż. Przejrzyj także nasze pakiety - jest to świetny sposób, by zakupić kilka usług w niższej cenie. Każdy zabieg w pakiecie możesz wykorzystać w innym terminie.

Umów wizytę91 831 59 69

Nie masz pomysłu na prezent dla bliskiej Ci osoby? Podaruj jej to co najcenniejsze: zdrowie i relaks, czyli voucher (kartę podarunkową) na nasze dowolne usługi lecznicze lub relaksacyjne.

Karty podarunkowe STANDARD tworzymy według indywidualnych preferencji klienta na grubym arkuszu w formacie A5. Na karcie możemy umieścić krótką notatkę z życzeniami. W większości przypadków przygotowujemy i drukujemy karty podarunkowe „od ręki”. Wszystko to bez dodatkowych opłat – płacą Państwo tylko za wybrany zabieg zgodnie z cennikiem.

Karty podarunkowe PREMIUM to sztywne blankiety przepasane wstążeczką z bonem w formie wsuwki. Wykonywane są na bazie błyszczącego, grubego papieru z najwyższej jakości nadrukiem. Dołączamy je bezpłatnie do wszystkich pakietów. Przy pojedynczych zabiegach pobieramy dodatkową opłatę 5 zł.

Karta Podarunkowa STANDARD

Karta Podarunkowa PREMIUM