Karty Podarunkowe

Pakiety

Brak pomysłu na prezent? Podaruj bliskim kartę na dowolny masaż. Przejrzyj także nasze pakiety - jest to świetny sposób, by zakupić kilka usług w niższej cenie. Każdy zabieg w pakiecie możesz wykorzystać w innym terminie.

Umów wizytę91 831 59 69

Nie masz pomysłu na prezent dla bliskiej Ci osoby? Podaruj jej to co najcenniejsze: zdrowie i relaks, czyli voucher (kartę podarunkową) na nasze dowolne usługi lecznicze lub relaksacyjne.

Karty podarunkowe STANDARD tworzymy według indywidualnych preferencji klienta na grubym arkuszu w formacie A5. Na karcie możemy umieścić krótką notatkę z życzeniami. W większości przypadków przygotowujemy i drukujemy karty podarunkowe „od ręki”. Wszystko to bez dodatkowych opłat – płacą Państwo tylko za wybrany zabieg zgodnie z cennikiem.

Karty podarunkowe PREMIUM to sztywne blankiety przepasane wstążeczką z bonem w formie wsuwki. Wykonywane są na bazie błyszczącego, grubego papieru z najwyższej jakości nadrukiem. Dołączamy je bezpłatnie do wszystkich pakietów. Przy pojedynczych zabiegach pobieramy dodatkową opłatę 3 zł.

Karta Podarunkowa STANDARD

Karta Podarunkowa PREMIUM

Poniżej prezentujemy nasze ekskluzywne PAKIETY
W każdym z nich znajdą Państwo trzy zabiegi z rabatem cenowym

Pakiet „Piękno i Relaks” | 220 zł Cena Promocyjna: 160 zł

Piękno i Relaks to zestaw trzech zabiegów na każdą partię ciała. Pozwalają one usunąć cellulit i wzmocnić skórę a następnie odprężyć się podczas orientalnych zabiegów relaksacyjnych. Pakiet obejmuje: Masaż Antycellulitowy (60 min), Masaż Gorącymi Kamieniami (45 min) i Masaż Hawajski Lomi Lomi (60 min).

Copy of Blank Print Document (12)

Pakiet „Kompleksowy Relaks” | 210 zł Cena Promocyjna: 150 zł

Pakiet Kompleksowy Relaks obejmuje zestaw zabiegów relaksacyjnych na każdą partię ciała. Masaże zostały dobrane pod kątem wywołania pełnego odprężenia – nie znajdziemy tu żadnych technik uciskowych mogących wywołać ból. Pakiet obejmuje: Masaż Hawajski Lomi Lomi (60 min), Masaż Gorącymi Kamieniami (45 min) oraz Masaż Tajski Nóg (40 min).

Copy of Blank Print Document (13)

Pakiet „Zabiegi Tropikalne” | 200 zł Cena Promocyjna: 140 zł

Pakiet Zabiegi Tropikalne obejmuje masaże wywodzące się z innych niż europejski kręgów kulturowych. Mamy tutaj do czynienia z masażem hawajskim, tajskim i wywodzącą się z Chin refleksologią stóp. Pakiet obejmuje: Masaż Tajski Nóg (40 min), Masaż Hawajski Lomi Lomi (60 min) oraz Refleksologia Stóp (60 min).

Copy of Blank Print Document (16)

Pakiet „Różnorodności” | 200 zł Cena Promocyjna: 140 zł

Różnorodności to pakiet stworzony dla osób chcących doświadczyć kilku skrajnie różniących się od siebie technik masażu. W skład zestawu wchodzi masaż antycellulitowy z wykorzystaniem baniek chińskich, masaż relaksacyjny z wykorzystaniem rozgrzanych kamieni bazaltowych i bazująca na uciskach punktowych refleksoterapia stóp. Pakiet obejmuje: Masaż Gorącymi Kamieniami (45 min), Masaż Bańką Chińską (60 min) i Refleksologia Stóp (60 min).

Copy of Blank Print Document (15)

Pakiet „Zdrowe Nogi” | 180 zł Cena Promocyjna: 120 zł

Twoje nogi są ciężkie i zmęczone? Zafunduj im małe SPA, jakim jest pakiet Zdrowe Nogi. Obejmuje on masaż tajski, który rozluźni ten odcinek ciała oraz masaż bańkami chińskimi poprawiający ukrwienie i likwidujący niepożądany cellulit. Gdy Twoje nogi będą już rozluźnione i zregenerowane, pobudzimy je do życia intensywnymi uciskami podczas sesji refleksologii stóp. Pakiet obejmuje: Masaż Tajski Nóg (40 min), Masaż Nóg Bańką Chińską (45 min) i Refleksologia Stóp (60 min).

Copy of Blank Print Document (18)