Relaks

SPA

Zabiegi relaksacyjne to najlepszy sposób pozbycia się towarzyszącego nam zmęczenia i napięcia. Poza klasycznym masażem relaksacyjnym polecamy naszym klientom masaż hawajski i tajski wykonywany przez terapeutkę wyspecjalizowaną w zabiegach orientalnych.

Umów wizytę91 831 59 69

Klasyczny masaż relaksacyjny

Zabieg relaksacyjny wykorzystujący klasyczne techniki masażu. Jest to świetny sposób na relaks po stresach dnia codziennego.

relaksacyjny

30 min – 35 zł
60 min – 60 zł

Masaż twarzy

Masaż twarzy dotlenia skórę i poprawia jej wygląd. Jest to świetny sposób na problemy wiotkich tkanek. Zabieg poprawia także pracę mięśni pozytywnie wpływając na kształt twarzy. Delikatny dotyk specjalistki wykonującej masaż zapewnia uczucie odprężenia i relaksu.

twarzy

25 min – 35 zł

Masaż hawajski Lomi Lomi

Masaż hawajski obejmuje całe ciało z wyjątkiem obszarów intymnych. Wykonuje się go głównie przedramionami w rytm hawajskiej melodii. Ruchy masażysty są długie, miękkie i płynne, umiejętnie połączone z krokiem tanecznym. Szacunek okazywany osobie masowanej sprawia, że czuje się ona wyjątkowa. Zabieg jest wykonywany z wykorzystaniem oleju kokosowego wytapianego w niskiej temperaturze. Po powrocie do domu warto posłuchać relaksującej muzyki lub wziąć odprężającą, ale niegorącą kąpiel – po to, aby to co zostało stworzone podczas masażu, trwało jak najdłużej.

hawajski

60 min – 80 zł
90 min – 110 zł

Masaż tajski

Masaż skoncentrowany na podeszwach stóp, połączony z masażem palców stóp, kostek i łydek. Dzięki zabiegowi możemy usunąć uczucie „ciężkich, zmęczonych nóg”. Masaż tajski jest bardzo popularny również dzięki swemu dobroczynnemu wpływowi na system krwionośny. Regularnie stosowany zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób cywilizacyjnych.

tajski

40 min – 60 zł
60 min – 90 zł

Masaż gorącymi kamieniami

Masaż gorącymi kamieniami i ciepłymi olejami to zabieg wykonywany z użyciem kamieni bazaltowych otrzymywanych z zastygłej lawy wulkanicznej. Zapewnia bardzo głębokie odprężenie oraz uczucie ciepła i relaksu, które towarzyszy nam przez cały dzień. Zabieg podzielony jest na dwie części – masaż całego ciała z wykorzystaniem podgrzanych, wonnych olei i masaż kamieniami.

Gorące kamienie

45 min – 70 zł
90 min – 120 zł

Przed zabiegiem – o czym warto pamiętać:

Każdy masaż jest rezerwowany na konkretny dzień i godzinę, jeżeli z jakiś powodów musisz odwołać swój zabieg, poinformuj nas o tym telefonicznie. Prosimy o przybycie do gabinetu co najmniej 5 minut przed umówionym terminem wizyty.